\\ I will survive..//

Iye..Btul..Drug Info itu mmg amatlah berat utk di bawa ke hulu ke hilir utk mencari DRP blogger-emoticon.blogspot.comtp kne la bwk jugak in case tibe2 nk cek dose or indication utk any drugs..

x ley sangkal..laptOp COmpact ku ini mmg gaban dan jugak berat utk dijadikan konon2 'NotebOok'pastu leh la nk bawak evritime g klas pastu ley gune klu nk type wt repOrt..aihh..blogger-emoticon.blogspot.comhOw i wish i can have one..~

sungguh..xley adapt lg ngn system tagging ni..huihh..agak penat jugak bile nk kne planning utk discuss buat repOrt, buat presentation..klu sOrg xde..susahkan grOupmate lain je plak..klu dulu senang je sbb sesame sister..anytime bile free ley jumpe kt bilik and discuss psl management n treatment..cari DRP same2 and lepak kt bilik kawan smpai kul 2 3 pagi juz utk siapkan repOrt.dah bile campur brother sister gni, xkan nk stay up same2 buat repOrt..
blogger-emoticon.blogspot.com auuw..x mungkin laa..

esOk kne present case dah..blogger-emoticon.blogspot.com tiap kali lecturers bukak mulut nk tanye sOklan rase cam nk lari jee..blogger-emoticon.blogspot.com waa..cuak..cuak klu kne fire ngn sOklan cepumas esOk..Doctor..jgn la tnye sOklan advance sgt..lplzzz..huhuuu

well..susah mane pOn..kne face jugak..adat resam blaja..
Okey..enuf utk blOg..mari buat PCI and cari DRPs..blogger-emoticon.blogspot.com

Comments

Anonymous said…
bersemangat bersemangat~
(cheer leader dah mai)

bak kata pepatah:
"with great effort comes with great result"
(cewaaahh..)
"rome does not built in one night"
(one nite only one nite only..lalala~)

bak kata dia:
"setiap dugaan dan ujian tidak akan diberikan,melainkan seseorang itu mampu untuk menggalas cabaran tersebut"
(btol btol btol..)

konklusinya,truskan usaha anda!
(ayat pengetua kat sijil benti skolah)

sekian time kasih
(skema lak)

owh lupe..bersemangat...~
(gud luck!)
zaraa Y. said…
aah la...

rindu nak buat report ngan anea..lepak la samapi 2-3 pagi pon..konpem siap..huhuu..

skang atiq kena buat DRP & present sensorang sbb yg len bro..:(

btw, lau tak berkesempatan nak jumpa face to face, koling koling jek..discus kat fon..ehee..
Anea_hayati ♥ said…
hehee..tq la fazilah kamsah..nasihat anda sgt berguna..insya Allah..usaha tnpa henti..
Anea_hayati ♥ said…
waa..atiq..miss it too..=( time wt DRP ngn jijah lg senang..laung je dr compartment..hehee..( sguh sengal ini =P)

aiyak..bro terima ke nk calling2 ni atiq?? kang len plak jadinye..
hehee..dalam x maksud :P

alamaknye..discuss ikut ym je la..hampeh sguh..sgt x efficient..
anea!!
waaahhh..dah pakai emoticon dalam entry..ngehehehehhehehe
Anea_hayati ♥ said…
hahaa..nuni..tidak daku ini ketinggalan zaman sudehhh =P

saje je bOsan2 rs nk dOnlOd bende bawang2 ni..hee
zaraa Y. said…
errr...boley jadi len ek lau ikot fon.??

alamak...cmane ni..aku diskus ikut fon jek...
anea rasa, org yg sana tu ada rasa laen tak time kami diskus..??aku takde...

hahahahaahh~
Anonymous said…
oww... patut la....

Popular posts from this blog

...

Drive kereta automatik guna DUA KAKI dan....